Maak-van-je-Belastingaangifte-een-feestje

De blauwe envelop…

Zeg eens eerlijk, wat ging er door je heen toen je de brief of het bericht kreeg van de Belastingdienst met het verzoek om aangifte Inkomstenbelasting te doen?

Kreeg jij ook even een knoop in je maag, stress of heb je er misschien wel slapeloze nachten van gehad? Uit ervaring weet ik dat de blauwe envelop de schrik is voor veel ondernemers.

Maar gelukkig kan dit ook anders !

Maak van je belastingaangifte een feestje!

Volg mijn online training en zie nooit meer op tegen de aangifte Inkomstenbelasting.

Herken je dit?

Je moet het elk jaar weer helemaal zelf doen
Je ziet er als een berg tegenop
Je vindt het spannend en moeilijk
Je bent bang om iets te vergeten
Je vreest een naheffing
Je vindt het teveel gedoe
Een accountant is te duur op dit moment
Je hebt geen inzicht
Je hebt geen idee hoe hoog de aanslag zal zijn
Brand foto Mariska

Ik ben Mariska Hilgenkamp

Mijn naam is Mariska Hilgenkamp en als Financieel Business Coach en Register belastingconsulent ga ik graag samen met jouw deze aangifte omzetten naar een feestje!

En geloof me, ondanks mijn ruime financiële en fiscale ervaring vond ik het ook spannend toen ik 5 jaar geleden de eerste keer aangifte deed als ondernemer. Inmiddels weet ik hoe ik dit anders aan kan pakken en dat je met goed inzicht in je financiën niet meer voor verassingen komt te staan. Door extra studies, praktijkervaring en coaching heb ik stap voor stap methodes ontwikkeld waardoor jij op een makkelijke en zelfs leuke manier je aangifte kunt doen.

 

En ik ga je erbij helpen, dus je staat er niet alleen voor!

Deze methode gaat je echt heel veel tijd en geld besparen. En ook al kies je voor uitbesteding van je boekhouding, weet dat je zelf als ondernemer altijd verantwoordelijk blijft voor de aangifte. Het blijft dus super belangrijk dat jij de juiste financiële keuzes maak voor je bedrijf en dat kan alleen maar als jij inzicht hebt.

Mijn missie is om ondernemers te helpen naar een financieel gezond bedrijf. Want ik gun iedere ondernemer om financieel vrij te zijn!

Maak van je belastingaangifte een feestje! Ik ga nu gratis waardevolle tips over de voorbereiding van je belastingaangifte met je delen. Deze tips zijn super interessant voor alle ondernemers dus doe er je voordeel mee!

Wat zijn de voordelen van dit online programma?

Je krijgt inzicht in je belastingzaken
Je gaat geld en tijd besparen
Je kunt voortaan sturen op cijfers
Je werkt in je eigen tempo
Je hebt zelf invloed op hoe snel je aangifte wordt ingediend, zodat je niet hoeft te wachten op eventuele teruggave.
Dit programma gaat je niet alleen nu helpen bij je Inkomstenbelastingaangifte, maar dit kun je ook voor de komende aangiften gaan gebruiken. Naast het doen van de aangifte leer je ook alle fiscale mogelijkheden voor je bedrijf optimaal te benutten.
Marleen Sahetapy Fotografie - Mariska Hilgenkamp Zakelijk Portret-35

Waarom niet uitbesteden?

mariska-kleiner
Je kunt het uitbesteden, maar dan moet je alsnog zelf alle stukken aanleveren.
Die accountant werkt ook niet voor niks, en die kosten kunnen aardig oplopen.
Soms wordt er onnodig om uitstel gevraagd en krijg jij daardoor je belastinggeld later terug.
Kortom, je denkt ik heb er geen omkijken naar. Maar niets is minder waar! Je moet zelf alles aanleveren en blijft ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de aangifte die is gedaan. Ook al heb je dit uitbesteed.

Maak van je belastingaangifte een feestje!

Volg mijn online training en zie nooit meer op tegen de aangifte Inkomstenbelasting.

Stap voor stap door het online programma

Overzicht

Overzicht

stap 1

Als ondernemer komt er heel veel op je af als het gaat om financiën en regels. Heb jij ook wel eens het gevoel dat je door de bomen het bos niet meer ziet? In dit online programma gaan we beginnen met het geven van overzicht. Welke papieren ben je nodig voor het doen van je aangifte.

Inzicht

Inzicht

stap 2

Nadat er weer overzicht is in je financiën kunnen we de volgende stap zetten. Jij wil natuurlijk ook weten hoe je jaar als ondernemer is verlopen en waar je staat. Met de gegevens die we hebben verzameld maken we nu een totaal overzicht.

Resultaat

Resultaat

stap 3

Nu we inzicht en overzicht hebben zijn we toe aan de laatste stap, het resultaat! Hoe was je omzet, hoeveel kosten heb je gehad en wat is je winst (of verlies) In dit programma leer je waar je besparingsmogelijkheden liggen. Hoe jij bij kunt sturen in het resultaat. En dat je zelf de aangifte kunt versturen. En dan is het tijd voor feest !  En ook is het bedrijfsresultaat misschien nog niet zoals je zou willen, dan is het nu de kans om daar verandering in te brengen, omdat je nu weet waar je op kunt letten.

Maak van je belastingaangifte een feestje!

Volg mijn online training en zie nooit meer op tegen de aangifte Inkomstenbelasting.